Contact en profiel

 

Heb je het idee dat je positionering scherper kan? Of wil je je huidige merkpositionering nog eens kritisch laten toetsen door een onafhankelijke derde? Mag uw directie- en/of marketingteam weleens wat meer worden uitgedaagd en geprikkeld hier anders naar te kijken?

Dan maak ik graag vrijblijvend kennis. Niet door meteen een groot adviestraject op te tuigen, maar eerst te kijken waar mogelijke oplossingsrichtingen zitten en of het klikt. Als we elkaar op de inhoud vinden, volgt de vorm van samenwerken vanzelf. 

Aalders Merk en Marketing bv

Marcel Aalders RM
Rustoordlaan 21
7211 AT Eefde
Tel: 06-41903279
E-m: marcel@aaldersmm.nl

 

Top-100 beste marketeers van Nederland 2021

 

In mei 2021 verkozen tot nummer 53 in de top-100 van meest invloedrijke marketeers van Nederland. Het is niet de vierde plek die ik in 2017 innam, maar onveranderd een mooie eer. Lees hier meer over die finaleplek in 2017.

 

 

 

Aan het woord

 

Recent interviewde Studio Beeckestijn me vanwege de nieuwe opleiding Strategisch Brandmanagement. Dit gesprek is via Spotify te beluisteren.

In september ’17 publiceerde het Tijdschrift voor Marketing een interview met me over de Prominent-herpositioneringscase. Lees deze hier: TVM09_CMOTalk. De webcast van het gehele gesprek is te beluisteren op de CMOTalk-website.

 

Netwerken en partnerships

 

nima_rmlogo_rev1-outline

Sinds november 2012 gecertificeerd Register Marketeer, het predikaat van het Europese kwaliteitskeurmerk voor marketingstrategen.

 

logo-altuition

Associate partner bij hét adviesbureau van Nederland op het gebied van emotionele klantbeleving en Customer Experience Management: Altuition.

 

Voorzitter en mede-oprichter van de leukste marketingvereniging van het land, MarketingMinds.

 

Voor het NIMA houdt Aalders regelmatig workshops over positioneren en de branded customer journey. De masterclass Succesvol Merkpositioneren behoort met een gemiddelde beoordeling van 8,3 al enkele jaren tot de beste NIMA-bijeenkomsten.

 

Kerndocent Soorten & type opleidingen | Beeckestijn Business Schoolen mede-ontwikkelaar van de post-doctorale opleiding Strategisch Brandmanagement verbonden aan Beeckestijn Business School

Recente cases